ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 Γράφτηκε από τον/την ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Συνάδελφοι,

Σήμερα Δευτέρα 04/05/2020 έγινε συνάντηση του σωματείου με την Διεύθυνση της Υπηρεσίας του Νότιου Τομέα.

Υπήρξε ενημέρωση αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας από σήμερα μέχρι νεωτέρας.

Ο προγραμματισμός (θεωρητικά  - πρακτικά) ξεκινά την Δευτέρα 11/05/2020 όχι νωρίτερα. Το σωματείο πήρε την άδεια να αναλάβει τον προγραμματισμό.

Η πρώτη ημέρα θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων είναι η Πέμπτη 14/05/2020.

Θεωρητικές εξετάσεις:

Κάθε ημέρα θα έχουμε τέσσερις (4) αίθουσες από δώδεκα (12) άτομα, (εκτός όταν υπάρχει προγραμματισμός για ΤΑΞΙ ή ΠΕΙ που δεν έχει καθοριστεί ακόμα.)

Σας θυμίζουμε ότι καμία κάρτα δεν θα προγραμματίζεται αν δεν έχει απαραίτητα συμφώνα με την νομοθεσία τα παρακάτω:

1. ΔΕΕ με επαρκή χώρο να μπει η σφραγίδα.
  2. Συγκεντρωτική κατάσταση θεωρητικών μαθημάτων.
  3. Τυπωμένο παράβολο 15€ για την θεωρητική εξέταση. (όχι μόνο το ΑΦΜ)

Πρακτικές εξετάσεις:

Η προεπιλογή των εξεταστών θα είναι στο 40% του συνόλου, που σημαίνει ότι θα έχουμε λιγότερες επιτροπές. Ο ακριβής αριθμός θα καθορίζεται κατόπιν διαθεσιμότητας από την υπηρεσία κατά τον προγραμματισμό. Οι επιτροπές έχουν 50% μείωση σε αριθμό υποψηφίων και θα αποτελούνται από έναν εξεταστή.  Οι αφετηρίες παραμένουν όπως έχουν.

Παραλαβή αδειών οδήγησης:

Το σωματείο θα αναλάβει την παραλαβή των αδειών οδήγησης με την παρακάτω διαδικασία:

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να εξυπηρετηθεί, συντάσσει ξεχωριστή λίστα για ανανεώσεις ή νέες άδειες  σύμφωνα με το πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στους παρακάτω συνδέσμους:

https://drive.google.com/open?id=1L_G1eKIQ93KcZrYQ03e4c8zvX3g2IL7Z  Νέες άδειες,

https://drive.google.com/open?id=1sDYt89DX3ldXAUOpkmdvsHcz0Sovogyn   Ανανεώσεις

Από τώρα μπορείτε να στέλνετε τις λίστες σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Κατόπιν άμεσα το σωματείο θα τυπώνει τις λίστες και θα τις προωθεί στην Υπηρεσία με την σειρά παραλαβής και όταν διεκπεραιωθεί θα γίνεται η παραλαβή από το σωματείο ή κατόπιν συνεννόησης.               Όσοι έχουν ήδη παραδώσει κάποια λίστα στην υπηρεσία παρακαλούνται να επικαιροποιήσουν τον κατάλογο σύμφωνα με το πρότυπο χωρίς να χάσουν την σειρά τους.

Για οποιαδήποτε διεκπεραίωση με φυσική παρουσία απαιτείται ραντεβού.

Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ: 2132101568,569, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πιο αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο της περιφέρειας:

Την ΠΕΜΠΤΗ 07/05/2020 και ώρα 11:30 με 12:30 το πρωί, στα γραφεία του σωματείου, θα παραλάβουμε κάρτες για τον προγραμματισμό της ΠΕΜΠΤΗΣ 13/05/2020 και της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 14/05/2020  για γραπτά και πορείες. Κατά την προσέλευση στο σωματείο θα τηρούνται αυστηρά τα υποχρεωτικά μέτρα ασφαλείας. (Αποστάσεις ασφαλείας μάσκα κλπ.)

Σαν επίλογο θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το σωματείο μας, ανιδιοτελώς μένει δίπλα στον κάθε συνάδελφο, έτσι ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο. Συνάδελφε πλαισίωσε το σωματείο σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα που πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για την επιβίωση μας σε όλα τα επίπεδα.

Σας ευχαριστούμε!!